Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Om NSI


Nordisk Service & Installation AB (NSI) är ett företag som specialiserat sig på bredbandsutvecklingen. Företaget grundandes 2006 med en ledning som har stor erfarenhet inom telekombranchen. NSI består av 46 anställda med huvudkontor i Svanskog.

Inriktningen är främst fiberinstallationer både i luft, mark och fastighet men vi kan även erbjuda datanätsbyggnation (cat6/7) samt telenät. Hög flexibilitet, stark vilja och ett professionellt bemötande mot kunder är en självklarhet hos oss.

Gentemot våra kunder som till största delen är fiberföreningar kan vi erbjuda ett betydande tillvägagångssätt, en helhetslösning - från nätdesign till driftsättning av slutkund. På så sätt har man som fiberförening möjlighet att kunna ha full syn på hela fiberutbyggnaden.

Vi har en egen maskinpark bestående av fordon, kompressorer, blåsutrustningar för de flesta typer av fiber, fibersvetsar, OTDR-instrument samt Fluke DTX mätutrustning.

NSI har även ett serviceavtal med SäKom (www.sakom.se) och bistår vid fel hos slutkund, fiberfel och driftsfel.